Enviat per: sodepau | 19 Abril, 2016

MÀSTER D’ESTUDIS ÀRABS CONTEMPORANIS

 

grupRecerca_logo

Estem molt contents d’anunciar que SODEPAU som una de les entitats col.laboradores amb el nou Master d’Estudis Àrabs i Contemporanis de la UAB que s’iniciarà a partir del curs vinent.

L’objectiu del Màster d’Estudis Àrabs Contemporanis (MEAC) és oferir una formació d’excel·lència en llengua, cultura i societats àrabs contemporànies que doni resposta a una creixent demanda social i institucional en experts regionals.

Impartit per professors arabòfons amb una sòlida trajectòria acadèmica i professional, el MEAC és actualment l’únic màster d’Europa d’aquestes característiques que utilitza l’àrab com a única llengua de docència. És també l’únic màster que proposa una progressió en l’aprenentatge de la llengua àrab d’un nivell equivalent al B1 del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) a un nivell C2, el més alt dels proposats pel MECR.

A més a més de l’èmfasi en la llengua àrab, el MEAC es distingeix pel seu caràcter contemporani i pel seu compromís amb les societats àrabs actuals. En aquest sentit, el MEAC proposa una aproximació moderna i innovadora a la realitat múltiple i heterogènia del món àrab d’avui, situant en el centre del seu interès qüestions fonamentals com ara la diversitat cultural i religiosa, les noves formes d’organització familiar i social, el cosmopolitisme, la hibridació, els moviments de població, les reivindicacions i contestacions socials, els drets humans,  etc.

Per més informació: http://pagines.uab.cat/meac/ca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: